Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Αγαπημένα projects για αγαπημένους ανθρώπους..

Τα funky letters συνεχίζουν να αποτελούν έμπνευση και να με κάνουν να θέλω να δημιουργήσω κι άλλους τοίχους με συνθήματα...όσοι φίλοι είδαν τον δικό μου τοίχο   τους άρεσε πολύ και κάποιοι μου ζητήσαν ήδη να φτιάξω και το δικό τους σύνθημα!
Μια φίλη μάλιστα είχε μια πολύ αστεία ιδέα για να γράψουμε πάνω απο το κρεββάτι της : "εδώ κοιμήθηκε ο George Clooney, μαζί μου!!!" Δεν θα είχε πολλή πλάκα μια τέτοια επιγραφή??


Μια άλλη φίλη εμπνεύστηκε για να γράψει με funky letters το όνομα του μωρού που περιμένει σε 3 μήνες ..και θέλει να τους είναι έκπληξη το φύλο του!! Έγραψε λοιπόν και τις δύο πιθανές εκδοχές και περιμένουμε με ανυπομονησία...


Δεν είναι πολύ όμορφα ;
Εγώ της πρότεινα με μεγάλη χαρά πάντως, αν το μωράκι ειναι κορίτσι, να της κάνω δώρο το όνομα της με funky letters υφασμάτινα, σαν αυτά εδω 



Εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες για να φτιάξετε υφασμάτινα γραμματάκια!

Επίσης, ένα πολύ αναλυτικό tutorial με φωτογραφίες κ εδώ:


Κάτι μου λέει πως στο μέλλον θα με απασχολήσει πολύ η διακόσμηση παιδικών δωματίων με γραμματάκια, ειναι κάτι όμορφο και τρυφερό και με εμπνέει ιδιαίτερα!!


4 σχόλια:

  1. Τι όμορφο σπιτάκι είναι αυτό!!! Καλώς σε βρήκα, θα τα λέμε σίγουρα γιατι οι ιδέες και το στυλ των κατασκευών σου μου αρέσουν πολύ!
    Καλημερούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλως βρεθηκαμε λοιπον Stavi!! σ'ευχαριστω για τα καλα λογια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή